Wretmans vin & ostprovning

Är ni sugna på en unik vin-, ost- och spritprovning? Boka en provning privat  eller kom till Kerstin på Östermovägen för en förtrollande smakupplevelse som tar er på en resa genom de mest delikata vinernas, ostarnas och spritsorternas världar. Med Kerstins entusiasm och expertis blir varje klunk, tugga och nyp en stund av njutning och lärande.

Boka festen så fixar vi resten!

Förbered era smaklökar för en oförglömlig resa genom vinets och ostens värld, skickligt kuraterad och presenterad av Kerstin. Hennes passion för allt som har med druvor att göra och hennes livliga, utåtriktade personlighet gör henne till den perfekta värdinnan för våra kommande vin- och ostprovningsevenemang.
​​​​​​​
Frågor & funderingar? Maila till kerstin@wretmans.se
eller ring Kerstin på 0706000116
​​​​​​​Håll ögonen öppna för fler detaljer –. Gör dig redo att njuta, lära och ha den tid av ditt smakälskande liv!

Vi bjuder in er till en kväll där smaker dansar över tungan och dofter förför sinnena. Från fylliga viner till aromatiska ostar och ett imponerande urval av whisky, rom och andra utsökta destillerade drycker. Kerstin kommer att guida er genom dessa smakresor och avslöja de hemligheter som gömmer sig bakom varje flaska och hjul.
Oavsett om du är en vinexpert eller en nybörjare på provningar, kommer Kerstin  att guida dig genom smakprofilernas intrikata värld, förslag på kombinationer och konsten att njuta av varje klunk och tugga. Hennes smittande entusiasm får dig att sippa och njuta med ett leende på läpparna!